035-2340450 premiumkeur@gmail.com

Dakinspectie Blaricum


Dakinspectie Blaricum. Laat uw dak inspecteren door een onafhankelijke dakspecialist en dus niet door een dakdekkersbedrijf want die proberen een opdracht uit de zogenaamde gratis dakinspectie te slepen, dus uiteindelijk betaalt u de dakinspectie van het dak alsnog. Bel Premiumkeur voor een onafhankelijke en objectieve dakinspectie Blaricum en het Gooi. Wij zijn volledig onafhankelijk en zullen u geen dakdekkers aanbevelen, zodat u kunt vertrouwen op een 100% onafhankelijk advies. Lees de recensies van vele tevreden opdrachtgevers en huizenkopers die ons hebben ingeschakeld voor een dakinspectie Blaricum.

Neem contact met ons op en maak een afspraak voor de meest uitgebreide dakinspectie Blaricum 035-234 0450 of e-mail naar premiumkeur@gmail.com

Wij klimmen het dak op als het veilig en verantwoord is. Wij houden ons aan de Arbo richtlijnen. Als het nodig is kunnen we een hoogwerker huren zodat het dak ook op moeilijk bereikbare plekken geïnspecteerd kan worden. We inspecteren de schoorsteen, de dakpannen, de panlatten en het dakbeschot. Dit doen wij door op meerdere plekken steekproefgewijs dakpannen te verwijderen. Het is natuurlijk ondoenlijk om het halve dak eraf te halen. Door dakpannen te verwijderen kunnen we zien of er folie is toegepast onder de dakpannen en wat voor soort folie. Dit is van belang als u het dak van binnenuit wilt isoleren. Want als je een dak verkeerd isoleert kan de constructie van het dak ernstig aangetast worden. We bieden u meer dan 25 jaar ervaring.

Dakpannen gaan gemiddeld 50 jaar mee en er zijn deze theoretisch afgeschreven, maar het betekent niet automatisch dat de dakpannen ook vernieuwd moeten worden. Er zijn verschillende soorten dakpannen. De meest eenvoudige is een betonnen dakpan deze heeft een levensduur van tussen de 35 en 45 jaar. Maar een keramische dakpan kan zelfs 100 jaar mee in de praktijk. Zelfs als dakpannen oud zijn zijn er vaak ook nog dakpannen te vinden die oude en gebroken dakpannen kunnen vervangen.

Wij vertellen u welke keuzes u heeft zodat u kunt kiezen. Want het dak voorzien van allemaal nieuwe dakpannen gaat u al snel meer dan € 10.000 kosten bij een gemiddeld huis.

Als wij een dakinspectie uitvoeren inspecteren wij het complete dak. Al het zinkwerk en loodwerk wordt geïnspecteerd. Op basis van de uitgevoerde inspectie krijgt u een duidelijk rapport. Wilt u een dak isoleren, dan kunnen wij u precies vertellen hoe dat het beste kunt doen. Wilt u zonnepanelen plaatsen dan kunnen u helpen met praktische adviezen.

 

 

Dakinspectie Blaricum
Dakinspectie (1)
Dakinspectie (2)
Dakinspectie (3)
Dakinspectie (4)

Rieten daken


In het Gooi staan veel huizen met rieten daken en dan vooral in Blaricum en Laren. Wij weten waar je op moet letten bij het inspecteren van een rieten dak en waar de zwakke plekken zitten. Wij kunnen u ook vertellen hoe je een rieten dak het beste kunt onderhouden. Een rieten dak gaat gemiddeld 35-40 jaar mee. Maar als een rieten dak slecht is onderhouden kan dit desastreuze gevolgen hebben voor de levensduur van het rieten dak. Er zijn veel factoren die een negatief effect kunnen hebben op de levensduur. Een rieten dak kost gemiddeld € 125 per vierkante meter. Als u een grote villa heeft kan het rieten dak u al snel € 60.000 of meer gaan kosten. En ik kan me voorstellen dat u zich afvraagt of het dak misschien nog wel even mee kan of niet. Omdat wij 100% onafhankelijk zijn hebben wij geen belang om u een nieuw rieten dak aan te praten. Als wij een dak inspecteren zullen wij u geen rietdekkersbedrijven aanbevelen want wij vinden dat u moet kunnen rekenen op een 100% onafhankelijk advies. Dit is de reden waarom u ons moet inhuren en niet een rietdekkersbedrijf want een rietdekker probeert wellicht een opdracht uit de rieten dakinspectie te slepen.

 

 

Dakgoten en zinkwerk


Tijdens de dakinspectie zullen we zo goed als mogelijk de zinken dakgoten inspecteren en de zinken daken die bijvoorbeeld op dakkapellen zijn aangebracht. Het kan zijn dat we soms terug moeten komen, omdat de dakgoten eerst goed schoongemaakt moeten worden. Want je kunt dakgoten niet inspecteren als deze helemaal vol met bladeren liggen.

Hetzelfde geldt als een zinken dak van een dakkapel voorligt met bladeren en takken. Heeft u een vrijstaande villa dan is het mogelijk om een drone inspectie door ons laten uitvoeren. De drone is voorzien van een 4K-camera waarmee we haarscherpe foto’s en video’s mee kunnen maken. Dit kan in sommige gevallen goedkoper zijn dan een hoogwerker in te huren. Als u contact met ons opneemt zullen wij uw huis via Google Earth of Google Street View bekijken, zodat wij kunnen inschatten wat voor materieel bij nodig hebben.

Het huren van hoogwerkers, steigers en speciale klimmaterialen kunnen wij tegen een meerprijs leveren. Er zijn ook situaties waarbij wij lastige daken opklimmen als wij ons goed en veilig kunnen zekeren.

 

 

Dakinspectie (5)
Dakinspectie (6)
Dakinspectie (7)
Dakinspectie (8)

Isolatie van het dak


Wij kunnen u adviseren bij de isolatie van alle soorten daken. Wij kunnen u precies vertellen hoe je dat moet doen, maar we kunnen ook vertellen hoe het niet moet doen. Het isolatieadvies dat wij geven is 100% onafhankelijk want wij bevelen geen bedrijven aan zodat er geen belangenverstrengeling kan zijn. Door gebruik te maken van ons onafhankelijk advies kunt u onnodige uitgaven voorkomen en het kan u duizenden tot tienduizenden euro’s schelen. Wij zijn in het bezit van een infraroodcamera en kunnen de isolatielekken van een dak of een huis voor u opsporen. Op basis van deze thermografische inspectie kunnen wij u een passend advies geven. Wij adviseren particulieren, bedrijven en vereniging van eigenaren en vastgoedbeheerders.

 

Platte daken


Er zijn verschillende soorten platte daken. De meest bekende is bitumineuze dakbedekking. Maar tegenwoordig wordt er ook veel kunststof dakbedekking gebruikt zoals EPDM.

Wij inspecteren alle soorten platte daken en wij kunnen u ook helpen bij het opsporen van lekkages. We hebben speciale lekdetectie apparatuur waar we lekkages mee kunnen opsporen. Dit is vaak voordeliger dan destructief onderzoek. Als wij een dakinspectie uitvoeren kunnen wij ook het schilderwerk op het dak inspecteren. Op vaak moeilijk bereikbare plekken is een vaak achterstallig onderhoud. Tijdens de dakinspectie kunnen wij scherpe foto’s maken zodat u ook weet in welke conditie het schilderwerk op het dak verkeert.